RealityMIX.cz

Výstavba Rustonky zahájena

Výstavba Rustonky zahájena

V pražském Karlíně, na pozemku ležícím podél Sokolovské ulice naproti hotelu Olympic, od počátku letošního roku vyrůstá nový projekt developerské společnosti J&T Real Estate – Administrativní centrum Rustonka. Tvoří jej celkem tři budovy, nabízející více než 33 tisíc metrů čtverečních kancelářských ploch.

„Zatímco v minulosti se hodně firem stěhovalo za levným nájmem mimo centrum města, dnešním trendem je jejich návrat. Rustonka nabízí ideální lokalitu v pražském Karlíně, v těsné blízkosti stanice metra Invalidovna,“ říká Martin Kodeš, obchodní ředitel J&T Real Estate.

Součástí komplexu budou i odpočinkové zóny, jídelna pro zaměstnance, obchody, kavárny a restaurace, dostatek zeleně a také terasy, které jsou určeny pro práci i odpočinek. „Naším cílem je připravit pro budoucí zaměstnance příjemné pracovní prostředí a pro firmy maximální flexibilitu. V každé budově nabízíme až 11 280 metrů čtverečních kancelářské plochy, přičemž jedno podlaží je možné rozdělit dle požadavků klientů až do osmi částí od cca 220 metrů čtverečních,“ dodává Martin Kodeš.

Administrativní centrum Rustonka, jehož první etapa bude dokončena na počátku roku, 2017, je držitelem precertifikace LEED® for Building Design and Construction: Core and Shell Development (LEED® BD+C: Core and Shell) precertifikaci na úrovni Gold, která zaručuje, že budova je projektována s ohledem na požadavky v oblasti životního prostředí.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články