RealityMIX.cz

Zájem o menší byty na dobré adrese v Praze neustává. A když atraktivitu pozvedne komorní ráz projektu, zůstávají kupující stále při chuti.

Zájem o menší byty na dobré adrese v Praze neustává. A když atraktivitu pozvedne komorní ráz projektu, zůstávají kupující stále při chuti.

4.3.2020: Byty u Hvězdy nabízejí klidné, komfortní bydlení vsazené do městské zástavby. Dům s pouze 14 byty v ulici Stochovská je doslova za rohem od obory Hvězda. Na své si tak přijdou milovníci sportu, procházek či pikniků v přírodě.

Klid mimo ruch velkoměsta zároveň nijak neubírá na dobré dopravní dostupnosti. Navíc bytový dům splňuje nízkoenergetický standard B. Samozřejmostí je vysoký standard veškerého vybavení bytů, včetně značkové sanity a keramických obkladů.

„Byty u Hvězdy jsou v krátké době již třetím projektem v Praze, který vzniká v úzké spolupráci IMMO Development (investor), EVO invest (stavba) a Lexxus (prodej). Opět byl kladen důraz na každý detail od vybavení bytů přes řešení společných prostor až po vnější vzhled samotné stavby. Nadstandardní vybavení i kvalita řemeslné práce osloví také zákazníky zvyklé nakupovat prémiové bydlení,“ říká Denisa Višňovská, partner realitní kanceláře LEXXUS.

Základní informace o projektu Byty u Hvězdy

  • K prodeji byt 2+kk o velikosti 50.50 m2 s balkónem, sklepní kójí a parkováním za 5 149 000 Kč a byt 2+kk o velikosti 65.03 m2 se stejným příslušenstvím za 6 209 000 Kč.
  • Pouze 14 bytů v celém domě
  • Nízkoenergetický standard B.
  • Plánovaná kolaudace květen 2020.

Výhody lokality Praha 6 – Ruzyně

  • Obora Hvězda za rohem, na dosah přírodní rezervace Šárka.
  • Vynikající občanská vybavenost, školka a škola jen 300 metrů od domu.
  • Všestranné dopravní spojení, autobusová zastávka 10 metrů od vchodu, vlak 2 minuty pěšky, letiště 10 minut autem.

- tisková zpráva -

Zdroj: www.bytyuhvezdy.cz

Autor: LEXXUS

Podobné články